Διαγωνισμοί/Προκλήσεις

Οι κανονισμοί των διαγωνισμών της διοργάνωσης είναι διαθέσιμοι στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και εφαρμόζονται από την Επιστημονική Επιτροπή και τους Κριτές κατά τη διεξαγωγή των προκλήσεων. Κατεβάστε (download) τους κανονισμούς του διαγωνισμού που σας ενδιαφέρουν και μελετήστε τους προσεκτικά ώστε να προετοιμάσετε ανάλογα την ομάδα σας.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι οπωσδήποτε θα δείτε τη σελίδα για τις συχνές ερωτήσεις όπου υπάρχουν διευκρινήσεις για ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από προπονητές και παίκτες και αφορούν όλους τους διαγωνισμούς.

Nέες Πλατφόρμες στη Διοργάνωση

Η διοργάνωση έχει εμπλουτιστεί με νέες πλατφόρμες τις οποίες οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις διάφορες προκλήσεις. Συγκεκριμένα, για τους διαγωνισμούς LEGO θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, εκτός από την πλατφόρμα LEGO EV3, και η πλατφόρμα LEGO SPIKE.

Στους διαγωνισμούς Line Following, Enhanced Line Following, Folkrace, Maze και Sumo θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, εκτός από την πλατφόρμα Arduino, και οι πλατφόρμες Raspberry Pi, ARM και ESP.

Κανονισμοί στα Ελληνικά για το Robotex Cyprus 2021

Λόγω των ειδικών συνθηκών με την πανδημία του κορωνοιού, οι διαγωνισμοί που θα οργανωθούν στη φετινή διοργάνωση ROBOTEX CYPRUS ROADSHOW 2020 σημειώνονται πιο κάτω με **.

Επιπρόσθετα των πιο κάτω κανονισμών, έχει ετοιμαστεί ειδικό έγγραφο στο οποίο περιγράφονται οι διευθετήσεις για την εκτέλεση των διαγωνισμών ενόψει της πανδημίας. Παρακαλώ μελετήστε το έγγραφο προσεκτικά.   

​Οι πιο κάτω διαγωνισμοί δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω των ειδικών συνθηκών με την πανδημία:

Οργανωτές

Συνδιοργανωτές

Approved By

Συνεργάτες

Στρατηγικός Συνεργάτης

Technology Partner

Youth Supporter

Χορηγοί

Platinum Sponsors

Χρυσοί Χορηγοί

Ασημένιοι Χορηγοί

Χάλκινοι Χορηγοί

Universities

Υποστηρικτές

Επικοινωνία